Studio-apartman

Rezervacija

Studio-apartman

€ 25 (2 osobe)
1

Osnovne informacije

Osnovne informacije

Kapacitet: 3 ili 2+2 Pušenje u sobi: nije dozvoljeno
Plaćanje: gotovina, pri dolasku Kućni ljubimci: nisu dozvoljeni
Rezervacija: akontacija Dolazak: od 13:00 do 21:00 čas
Parking: u dvorištu Odlazak: do 11:00 časova

Rezervacija smeštaja se vrši nakon uplate akontacije, po dogovoru sa domaćinom. Pri dolasku se plaća celokupan iznos smeštaja, umanjen za već uplaćenu akontaciju. Rezervacija nije obavezna, a smeštaj je na raspolaganju gostima ako je slobodan.

Karakteristike

Francuski ležaj Wi-Fi internet
Zaseban ulaz TV (kablovski kanali)
Parking u dvorištu Čajna kuhinja
Terasa, bašta Posuđe
Roštilj u dvorištu Frižider
Prostor za ručavanje El. rešo i ketler

Cena noćenja (RSD)

Broj osoba Cena po osobi Cena ukupno
Jedna osoba 2.000,00 2.000,00
Dve osobe 1.500,00 3.000,00
Tri osobe 1.300,00 3.900,00
Četiri osobe 1.200,00 4.800,00

U cenu je uračunata boravišna taksa koja iznosi 109,00 din po osobi dnevno.

Deca do 7 godina starosti oslobođena su plaćanja boravišne takse, a deca od 7 do 15 godina plaćaju umanjenu boravišnu taksu za 50% (54,50 din).

Doplata za produženi boravak do 18 časova iznosi 50 % od cene jednog noćenja. Zadržavanje u sobi posle 18 časova povlači plaćanje još jednog noćenja.

Gost može preuzeti sobu od 13 časova prvog dana, a mora je napustiti do 11 časova zadnjeg dana korišćenja.

Plaća se pri dolasku, prije početka korišćenja smeštanja. Plaćanje u gotovini, valuta plaćanja je dinar (RSD).

Opis

Soba sa francuskim ležajem za dvoje i širim ležajem na rasklapanje za jednu odraslu osobu ili dvoje dece.

Studio ima poseban ulaz iz dvorišta, sopstveno kupatilo i čajnu kuhinju, ispred studia se nalazi terasa sa baštenskom garniturom za sedenje.

Besplatan wi-fi internet dostupan je u sobi i na terasi, odnosno u dvorištu. U sobi se nalazi TV sa kablovskim kanalima.

Čajna kuhinja je opremljena potrebnim posuđem za pripremanje i konzumiranje laganijih obroka. U kuhinji je gostima na raspolaganju frižider, el. rešo i ketler (el. bokal).

food Naše sobe su lepe i komforne, opremljene za ugodan boravak. Veliko i lepo uređeno dvorište, sa prostorom za sedenje i opuštanje učiniće vaš odmor prijatnijim. Gosti imaju mogućnost da prave roštilj ili kuvaju kotlić na otvorenom, što je poseban ugođaj.

Gostima je obezbeđen zatvoren parking u dvorištu.

U blizini smeštaja Sobe Jezero, 50 m, ima trgovina, gde gosti mogu kupiti potrebne namirnice.

U neposrednoj blizini, oko 200 m, nalazi se termalni bazen i jezerska plaža, restoran, sportski tereni i peščana plaža.

Nedaleko (400 m) se nalazi čuvena vinarija Zvonko Bogdan, koja je otvorena za posete i degustaciju vina. Ispred (50 m) je Omladinsko jezero, gde se okupljaju ljubitelji ribolova.

Veliki park gde je Letnja pozornica, Zoo vrt Palić, Ženski štrand, teniski tereni, picerije i restorani, udaljeni su oko1 km, ili 20 min. šetnje.

Centar Palića udaljen je oko 1 km ili 20 min. šetnje. U centru Palića nalazi se supermarket Idea, pijaca, pošta, menjačnica, benzinska pumpa, nekoliko apoteka i manjih trgovina.

Smeštaj Jezero je udaljen oko 200 m ili 3-4 min od gradske autobuske stanice. Od Palića, do centra Subotice i do Buvljaka u Malom Bajmoku saobraća gradski autobus br. 6 (šestica)

Ako dolazite vozom ili autobusom, iz Subotice do Palića možete doći taksijem, ili gradskim autobusom. Najbliža autobuska stanica za autobus (br.6) do Palića je preko puta hotela Patria. Silazite na predzadnjoj stanici (Muški štrand) na Paliću, to je stanica između Omladinskog i Palićkog jezera.

Ako dolazite svojim vozilom, sledite navigaciju, smeštaj Sobe Jezero je tačno označen na mapi ovog sajta, na stranici Kontakt.

Druga soba

room 1
Dvokrevetna soba
€ 252 osobe

Komforna soba za dvoje Dvokrevetna soba sa zasebnim ulazom iz dvorišta, opremljena za ugodan boravak i opuštanje u prijatnom ambijentu.

  • Francuski ležaj
  • Bašta za sedenje
  • Zatvoren parking
  • Wi-Fi internet
  • Kablovski kanali
  • Frižider
Opširnije